Hoppa till sidans innehåll

Höstens planering och ny verksamhetschef

2018-06-05 22:30
Vi välkomnar vår nya verksamhetschef.
  • Uppdaterad: 2018-06-18 07:49

Efter en utdragen rekryteringsprocess har vi valt att erbjuda tjänsten som verksamhetschef till Jessica Sjöqvist.

Jessica har gått Hippologen och har lång erfarenhet som ridlärare (Level III), bland annat på RK Finspång. Hon har tävlat till och med St George i dressyr samt utbildat och ridit in flertalet unghästar. Vi är glada för att Jessica tackat ja till tjänsten och ser fram emot att hon påbörjar sin tjänst till terminsstarten i höst (13 augusti).

Styrelsen har hela tiden haft för avsikt att hitta en helhetslösning för hösten där en ny verksamhetschef kan ta både lektioner och ansvaret för verksamheten. En partiell lösning med en eller flera instruktörer skulle givit ett glapp i arbetsledning och för stor belastning på övriga medarbetare.

Det hade heller inte varit ekonomiskt försvarbart att anställa en arbetsledare utöver instruktörer för lektionerna. Processen har av olika anledningar blivit fördröjd och utdragen. Vi har haft kontakt med många kandidater där vi tror att det kan finnas intressanta gästtränare till hösten. Vi vill dock poängtera att Jessica är den enda person som helt och hållet fått det formella erbjudandet om tjänsten som verksamhetschef då annan potentiell kandidat valde att avböja tidigare i processen p.g.a. familjeskäl. Viktigt att ha i åtanke är den personliga integriteten varför kandidaternas identitet har hållits inom styrelse och rekryteringens personalrepresentant. Personalen är informerad och tillsättningen är MBL-förhandlad. Vi vill även informera om att Eva Johansson tyvärr valt att avsluta sin anställning på NFK i samband med att hennes tjänstledighet slutar. Vi kommer att uppmärksamma och tacka Eva för sin tid på NFK vid ett annat tillfälle.

PLANERINGEN FÖR HÖSTEN SER UT SÅ HÄR
- Jessica kommer att hålla i de lektioner som Jennifer tidigare haft
- Ellen och Maria har kvar samma lektioner som tidigare

NYTT BETALDATUM
Ovanstående planering betyder att de som har för avsikt att fortsätta till hösten nu kan betala sin anmälningsavgift. Nytt betaldatum är 15 juni för de som avvaktat (istället för det ursprungliga 31 maj) varefter NFK kommer att skicka en påminnelse. Självklart är det även fullt möjligt att betala direkt.

INFORMATIONSMÖTE 10 juni (kl 19:00)
På informationsmötet för hösten denna söndag kommer alla medlemmar att ha
möjlighet att träffa Jessica Sjöqvist. Vi hoppas att detta blir lika positivt för våra
medlemmar som det varit för oss som redan träffat Jessica!

/ Styrelsen

Skribent: Caroline Gunnarsson
Epost: Adressen Gömd

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011-128085
Fax: 011-128085
E-post: This is a mailto link