Hoppa till sidans innehåll

Norrköpings Fältrittklubb söker verksamhetschef

2018-04-02 19:14
Är du intresserad? Läs annonsen här.
  • Uppdaterad: 2018-04-09 23:01

NFK

NFK är en föreningsdriven ridskola och föreningen bildades redan 1899 och är ett välkänt inslag i stadsbilden för alla norrköpingsbor eftersom vi ligger nästan mitt i staden på Dagsbergsfältet, tillgängligt och nära till allt. Vår vision är att vara en ledande ridklubb i Norrköpingsregionen avseende kvalitet på ridutbildning, sportsliga framgångar, hästar och hästhållning.

Vi har ca 320 medlemmar och 22 lektionshästar i ridskoleverksamheten samt några unghästar på väg in. Personalen består idag av ca 6 anställda. Förutom ridskolan så har vi också fritids för barn och ungdomar på eftermiddagarna. Tävlingar är också en viktig del av vår verksamhet och vi fick utmärkelsen Årets tävlingsarrangör vid ridsportgalan 2017.

Vår anläggning är anrik, men börjar bli sliten och därför är vi nu inne i en spännande fas där vi planerar för att utveckla vår anläggning och verksamhet.

Tjänsten

Vår nuvarande verksamhetschef slutar efter 17 år på NFK och går vidare mot nya utmaningar. Därför söker vi dig som kan leda vår verksamhet framåt. Tjänsten innebär personalansvar för våra anställda och ett övergripande ansvar för verksamheten, hästarna, anläggningen och ekonomin.

Vi vill att du har en gedigen erfarenhet av hästar och gärna av att leda ridskoleverksamhet. Du är en stabil person och tydlig ledare som kan hantera en komplex vardag. Du har förmåga att bemöta och entusiasmera alla våra fantastiska medlemmar, barn som vuxna, på ett bra sätt, så att alla känner sig välkomna på vår ridskola. Du ser möjligheter och drivs av att utveckla verksamheten så att hästar och medlemmar har de bästa förutsättningarna.

Det finns stora möjligheter att tillsammans med oss påverka utformningen av tjänstens innehåll och omfattning beroende på din erfarenhet, utbildning och vad du tror att du kan tillföra oss. Vi kommer därför vilja lyssna på dina visioner och tankar för hur verksamheten ska vara och vad du kan bidra med.

Tillträde enligt överenskommelse, dock senast inför höstterminen 2018.
Omfattning: deltid eller heltid.

Vi rekryterar kontinuerligt och kan komma att tillsätta tjänsten under ansökningstiden. Vi vill därför gärna ha din ansökan så tidigt som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

För frågor kontakta vår ordförande Sakarias Mårdh på 0705-180 120.
Ansökan skickas till This is a mailto link.

Skribent: Karolina Rolf
Epost: Adressen Gömd

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011-128085
Fax: 011-128085
E-post: This is a mailto link