Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


För att rida lektion eller delta på våra aktiviteter och klubbtävlingar måste du vara medlem. I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring, tidningen Häst&Ryttare (se nedan) samt att du får också rabatterad startavgift på våra tävlingar. 

Medlemsavgifter

  • Junior: 190 kr
  • Senior: 370 kr
  • Familj: 590 kr

Kontakta oss för att bli medlem

Medlemspolicy

NFK har en medlemspolicy antagen av styrelsen, som omfattar alla medlemmar. Policyn utgår från de värdegrunder föreningen har och vad det innebär för oss medlemmar, vilka rättigheter och skyldigheter vi har, och hur vi bör behandla varandra, våra hästar och vår anläggning. Det säger också vilka konsekvenser det kan få om man som medlem inte följer policyn.

Medlemstidningen Häst&Ryttare

Som medlem i klubben får Du Svenska Ridsportförbundets medlemstidning Häst&Ryttare. Tidningen ingår i medlemsavgiften och kommer direkt hem i brevlådan. Förutom aktuell information från förbundet kan Du läsa om allt möjligt som är av intresse för den ridintresserade, som olika grenar, träningstips, ryttarprofiler, hästskötsel och mycket mer.

Värvningslotteri

När du som är NFK-medlem värvar en ny elev/medlem till ridskolan får du skriva upp dig på valfritt ledigt lottnummer.

  • Prova på elev/ströridningselev = 1 lott 
  • Ny medlem = 1 lott
  • Ny elev som blir medlem och bokar in sig i grupp = 2 lotter 

Ju fler du värvar – ju fler lotter får du. Antal priser beror på hur många värvare vi får. Fina priser utlovas i form av gratis träningar mm. Prata med oss på kontoret om du har frågor eller är behörig att boka in dig på lottlistan. Lycka till!

Uppdaterad: 02 JAN 2017 14:56 Skribent: Therese Samuelsson

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011-128085
Fax: 011-128085
E-post: This is a mailto link