Hoppa till sidans innehåll

Information och kallelse

2018-05-31 15:16
Idag är det sista betalningsdag för anmälningsavgiften till i höst.
  • Uppdaterad: 2018-08-03 10:29

Vi har full förståelse för att man vill avvakta att betala för hösten om man inte har fått information om vem som ska hålla i sin grupp. NFK kommer inte att skicka ut påminnelser i detta läge. 

Det som är klart inför hösten är Ellens och Marias grupper medan vi fortfarande jobbar på lösning för Jennifers grupper på främst tisdagar och torsdagar. Har man Ellen eller Maria och vill fortsätta kan man självklart betala sin avgift för hösten.

Styrelsen har kontakt med många instruktörer för att sy ihop en bra lösning för hösten - allt från OS-ryttare med stor erfarenhet som tränare till vana och utbildade ridlärare. Många är intresserade men tyvärr har flera också av olika anledningar tackat nej efter betänketid. Det är självklart en tidskrävande process att genomgå där styrelsemedlemmar lagt otaliga timmar per vecka i möten, intervjuer och samtal. Målet var alltid att ha en lösning klar i början av maj men i varje process har vi blivit försenade.

Med anledning av ovanstående process vill vi kalla till ett informationsmöte där vi ger information om höstens planering. 

Tid: 10 juni kl 19:00
Plats: Hyllan på NFK 

Vi arbetar dag och natt för att för att sy ihop lösningen och ber därför om respekt och tålamod i processen, vi tror att de flesta förstår att vi vill göra det bästa för NFK.

/Styrelsen

Skribent: Karolina Rolf
Epost: Adressen Gömd

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011-128085
Fax: 011-128085
E-post: This is a mailto link