Hoppa till sidans innehåll

Grönt kort 2021

11 MAJ 2021 11:24
Anmäl dig senast 19/5
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2021 11:24

Grönt Kort  2021

Är du intresserad att komma ut på tävlingsbanan med din egna eller någon av klubbens hästar.

Då har du som medlem i NFK möjlighet att anmäla dig till kursen som krävs, för att få starta from * nivå på tävlingsplatser utanför klubben.

Även icke medlemmar är välkomna att anmäla sig.

Vi kommer att anordna en Grönt Kort utbildning utifrån de rådande omständigheterna gällande Covid -19 innefattande  två delar.

En webbaserad del i utbildningsportalen Grönt Kort. Den är obligatorisk för deltagande och ska genomföras och vara godkänd minst 5 dagar innan kursstart. 

Du skickar din anmälan till mig med aktuella uppgifter( pnr,telnroch e-post) på den person som ska anmälas till kursen,är du gjort det så beställer jag din plats på webben via ombud på SISU så du kan börja med den första delen.

Därefter fysisk/digital del via Teams tillsammans med kursledaren och slutprov.

 

Vissa förkunskaper krävs för att deltaga,exempelvis  god hästkännedom ,kunna hantera hästen inne i stallet med att borsta, sadla tränsa. Prestation som motsvarar genomfört och godkänt lägst märke III och ha fullföljt en start i någon av grenens lägsta tävlingsklass på klubbtävling ska intygas av Svenskridlärare lägst level I eller licensierad med lägst C-tränarbehörighet.

 

OBS! alla barn som finns med konto i TDB  sen tidigare som ryttare under sin målsman /förälders profil ska inte skapa ett nytt konto i samband med Grönt Kort utbildning enligt Östergötlands Ridsportförbund.

Kursstart  beräknas v. 22

Räkna med 3 tillfällen à 3 timmar med kursledaren och slutprovet.

Återkommer om vilka dagar och klockslag när jag fått in anmälningar och så att ni hinner göra och bli godkända på webbdelen.

Kursledare: Inga-Lill Idermark

Kostnad :Medlemmar 800 kronor /person  Icke medlemmar 1000 kronor /person. Viktigt att det betalas innan kursstart via swish till ridskolan 123 225 6774

Anmälan görs till This is a mailto link senast onsdag 19/5

 

Välkomna!

Skribent: Inga-Lill Idermark
E-post: Adressen Gömd

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011128085
Fax: 011128085
E-post: This is a mailto link