Hoppa till sidans innehåll

Höstbrev!

08 OKT 2020 09:15
  • Skapad: 08 OKT 2020 09:15

Höstbrev

Nu kan vi väl lugnt säga, om än motvilligt att hösten är här. Ridskolan är i full gång, det är ett stort intresse för att börja rida vilket vi såklart är mycket glada för. Det har startat en nybörjargrupp för vuxna på lördagar och en för barn på torsdagar. Jättekul! I skrivande stund har vi 195 st ordinarie elever inskrivna på ridskola, snubblande nära vårat mål på 200 st.

Trots detta kämpar vi vidare med att få balans i ekonomin. Covid-19 har drabbat vår tävlingsverksamhet hårt, där har vi ett stort inkomstbortfall.  Minskade bidrag från kommunen för vår ”fritaverksamhet” påverkade även det negativt.

Vi har under hösten gjort två hästinköp, Pricken och Freddie. Två hästar vi är väldigt nöjda med, de känns mycket lovande inför framtiden. Hästpriserna har fullkomligt skjutit i taket, och det är svårare än någonsin att hitta hästar.

Vi är beroende av både de extraintäkterna från våra aktiviteter, men även av försäljningar som t.ex. Idrottsrabatten och New Body.

Aktivitetskalendern är full med olika aktiviteter, håll koll så du inte missar att anmäla dig!

Norrköpings Fältrittklubb är som ni alla vet en föreningsdriven ridskola. Den ägs i princip av sina medlemmar. Alla pengar som kommer in, går på ett eller annat sätt ut i verksamheten igen för att gynna våra kunder- alltså just dig! Det kan vara alltifrån hästinköp, utrustning- sadlar, hjälmar, västar, fortbildning av personalen m.m 

Vi kommer nu att börja sälja en ny spännande lott- Sportlotten. Vi behöver er hjälp med detta och hoppas att alla är villiga att försöka! Alla ridelever kommer att få 10 st lotter utdelade till sig, de kostar 50 kr st. De ger en vinst på 25 kr/st. Dessa ska vara inbetalade till v 2. Om vi lyckas sälja alla kommer vi tjäna 50 000 kr! Lotterna kommer delas ut under nästa vecka.

Det är en mycket lättsåld och prisvärd lott som innehåller tre delar:

Dubbel skraplott – med fina vinstchanser där man kan vinna både bilar, resor och kontanter. De mindre vinsterna löser man enkelt in i matbutiker.

Fysiska rabattkuponger = Pengarna tillbaka direkt! På baksidan finns fyra fantastiska rabatterbjudanden från några partners, ICA Kvantum Klockaretorpet, Granngården, Fräcka Fröken och Plantagen. På en enda kupong har man fått tillbaka pengarna på lotten.

Rabatthäfte i mobilen ingår ta del av massor med fina rabattkuponger från företag, inte bara i Norrköping utan i hela Sverige!

 

Vi syns i stallet!

Med vänliga hälsningar Jessica

 

 

Skribent: Caroline Gunnarsson
E-post: Adressen Gömd

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011128085
Fax: 011128085
E-post: This is a mailto link