Hoppa till sidans innehåll

Julhälsning och årssammanfattning från vår ordförande

23 DEC 2021 16:05
God jul och ett gott nytt år! Ett stort tack till personal och medlemmar som bidragit till att 2021 blev ett bra år trots Covid 19.
  • Uppdaterad: 23 DEC 2021 16:05

Våra hästar har fått en bättre miljö med boxar till alla, i våra tre uteboxar får de med luftrörsproblem stå. Försök med markarmering har gjorts, hästarna står inte längre i lera vid foderhäckarna.

Våra instruktörer har genomfört ett stort antal träningar och ett antal lägerveckor har ägt rum. En ökad beläggning på ridskolan har förbättrat vårt resultat. 

Det är inte bara intäktsökningar utan flera besparingar har skett : Sänkt försäkringskostnader för anläggning och hästar, bytt leverantör av larm – och brandskydd. Tyvärr drabbas vi av en del kostnader som är betungande : Byte av koppling på traktor, reparation av gödselvagn och tak till stall. Vi har ett fast avtal på el sedan september (43 öre/kwh) gällande i 3 år.

Inför 2022 : Hästinköp har hög prioritet, några av våra trotjänare måste ersättas. Ridskolans planering för nästa år  pågår, sommarläger kommer att ske på NFK . Förprojektering av räddningsstation påbörjas, vi kan ev. påverkas av detta. Diskussion om arrende och utökad markyta kommer att ske.

Vi måste i styrelsen arbeta med att engagera fler medlemmar, uppgifterna får inte bli betungande utan alla kan förhoppningsvis bidra. Mer arbete i projektform.

Förbättra ekonomin är ett mål vi måste arbeta med, alla idéer välkomnas!

Ett sätt naturligtvis är att minska våra externa kostnader dvs vad kan vi göra själva – vilka kompetenser finns i vår förening.

Lennart Nilsson, ordförande

Skribent: Therese Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011128085
Fax: 011128085
E-post: This is a mailto link