Hoppa till sidans innehåll

Medlemstjänstgöringen 2019

09 APR 2019 16:28
Nu börjar det bli dags att förbereda sig på årets lokala och regionala tävlingar i hoppning och dressyr och i samband med detta är det även dags att dra igång årets medlemstjänstgöring.
  • Skapad: 09 APR 2019 16:28

Kära Medlemmar!

Nu börjar tävlingssäsongen närma sig och det är dags för medlemstjänstgöringen igen. Vi fortsätter med samma koncept som tidigare år då ni får möjligheten att delta på våra lokala och regionala tävlingar och se en helt annan sida av klubbens aktiviteter och lära er hur det hela fungerar. Medlemstjänstgöringen är uppdelat på ridgrupperna, övriga medlemmar får anmäla sig längst ner på listorna som sätts upp i ryttargången.

Schema för vilken dag och pass ni har kommer sitta uppe på anslagstavlan i ryttargången. Sätt gärna en bock vid erat namn så vi kan beräkna lunch och fika. Man får två halvdagar per år. Meddela gärna allergier och specialkost. Kan ni inte erat pass så byt gärna med någon annan ni känner ifrån någon annan ridgrupp. Man kan även byta med någon i sin grupp att den personen tar en heldag ena tävlingen och du tar en heldag den andra tävlingen så ni istället får en varsin heldag istället för två halvdagar var.

För klubbens yngre medlemmar så är dessa tilldelad att baka eller hjälpa till med förberedelser inför tävlingarna, schema för detta hittar ni vid schemat för medlemstjänstgöringen.

Tävlingsgruppen kommer inför varje tävling skriva upp en kontaktperson som kommer att fördela er på stationer under tävlingsdagen men möjlighet för önskemål finns fortfarande.

Dagarna kommer fortfarande vara uppdelade i två pass, tiderna för dessa kommer beräknas veckan innan tävlingen är då längden på passen kan variera beroende på hur många anmälda vi har på tävlingen. Har vi många starter kan även dagen delas upp på 3 pass beroende på vilken uppgift man har. Man kan välja att jobba heldag och för dessa erbjuds lunch. För övriga deltagare kommer fika under dagen erbjudas men man blir himla hungrig av tävlingar så kom ihåg att äta en stadig frukost eller lunch innan ni kommer till erat pass.

Jag hoppas ni är taggade för årets tävlingar och jag lovar er roliga och lärorika dagar!

Klicka här för att få en lista där du snabbt kan se när din grupp har tjänstgöring.

Skribent: Caroline Gunnarsson
Epost: Adressen Gömd

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

 

Kontakt

Fullständig kontaktinformation

Öppettider ridskolan

Måndag - Torsdag 08:00-21:00
Fredag 08:00-18:00
Lördag - Söndag 08:00-15:00

Telefon

011-128085

Måndag 13:00-14:30
Onsdag 10:30-12:00
Fredag 13:00-14:30

Telefonsvarare tillgänglig övriga tidpunkter.

E-post

This is a mailto link

Läses mån-fre med återkoppling så fort som möjligt.

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011128085
Fax: 011128085
E-post: This is a mailto link