Hoppa till sidans innehåll

Succé för Hyllan!

22 JAN 2015 10:42
Den första veckan där vi kan ha Hyllan öppen tack vare våra medlemmar är nu avklarad, och man kan inte säga annat än att det varit en succé!
  • Uppdaterad: 30 JUN 2017 12:07

Choklad, piroger, bullar, läsk, kakor, godis och framförallt tefat har sålts för hela 2 500:-. Många positiva reaktioner på öppethållandet har hörts, och många glada miner har setts på Hyllan!

Att hålla Hyllan öppen är, förutom att det ger ett välkommet tillskott till klubbkassan, ett sätt för oss att engagera fler av våra medlemmar i verksamheten. NFK är en ideell förening, som är helt beroende av medlemmarnas engagemang för att överleva. Under året arrangerar vi ett antal externa tävlingar för att dra in pengar till klubben. För att dessa ska gå att genomföra, behövs det en stor ideell insats av våra medlemmar som funktionärer.

Vår förhoppning är att fler ska upptäcka hur roligt och givande det är att göra en insats, t.ex. som funktionär, för sin klubb! Att fler medlemmar ska lära känna varandra och att vi tillsammans ska göra NFK till en ännu bättre klubb, där alla stöttar varandra och hjälper till. Utan våra medlemmars gemensamma insats, kan inte NFK fortleva.

Eftersom det uppstått frågetecken kring vem det är som ska stå på Hyllan, kommer nu ett förtydligande av detta. Alla våra medlemmar som på något vis utnyttjar ridskolans tjänster, d.v.s. rider lektion (inklusive extraträning, hoppträning, privatlektion, kurser eller liknande), eller använder sig av ridskolans hästar för träning eller tävling, kommer att tilldelas pass på Hyllan. Ju fler vi är som gör våra pass på Hyllan, desto mindre arbetsinsats blir det för var och en! Så innan du funderar på att strunta i att dyka upp, tänk på att en av dina klubbkamrater kommer att få göra ditt jobb också.

Ett ytterligare förtydligande gäller de som har pass i samband med tävlingar. Eftersom starttiden för tävlingarna varierar, är det upp till de som ska stå den dagen att ta reda på hur dags tävlingen startar. Denna information finns på startlistan, som sätts upp på anslagstavlan i ryttargången någon dag innan tävlingen. Det är bra att vara på plats cirka en halvtimme innan första tävlingsstart.

Vi kommer att göra en utvärdering av Hyllan-projektet när vi har kört ett tag, så synpunkter och förbättringsförslag mottages tacksamt. Det går bra att lämna dem i brevlådan i ryttargången utanför kontoret.

/Styrelsen genom Medlemsgruppen

Skribent: Karolina Rolf

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

 

Kontakt

Fullständig kontaktinformation

Öppettider ridskolan

Måndag - Torsdag 08:00-21:00
Fredag 08:00-18:00
Lördag - Söndag 08:00-15:00

Telefon

011-128085

Måndag 13:00-14:30
Onsdag 10:30-12:00
Fredag 13:00-14:30

Telefonsvarare tillgänglig övriga tidpunkter.

E-post

This is a mailto link

Läses mån-fre med återkoppling så fort som möjligt.

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011128085
Fax: 011128085
E-post: This is a mailto link