Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


För att rida lektion eller delta på våra aktiviteter och klubbtävlingar måste du vara medlem. I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring, tidningen Häst&Ryttare (se nedan) samt att du får också rabatterad startavgift på våra tävlingar. 

Medlemsavgifter

  • Junior:  250 kr
  • Senior: 500 kr
  • Familj:  900 kr ( personerna måste vara skrivna på samma adress)
  • Stödmedlem: 200kr (se info här nedan)

Kontakta oss för att bli medlem

Medlemspolicy

NFK har en medlemspolicy antagen av styrelsen, som omfattar alla medlemmar. Policyn utgår från de värdegrunder föreningen har och vad det innebär för oss medlemmar, vilka rättigheter och skyldigheter vi har, och hur vi bör behandla varandra, våra hästar och vår anläggning. Det säger också vilka konsekvenser det kan få om man som medlem inte följer policyn.

Olycksfallsförsäkring

Alla medlemmar omfattas av en olycksfallsförsäkring via Svenska Ridsportförbundet och Folksam. Försäkringen gäller under föreningsaktiviteter, enskild ridning (inkl. tävling) samt under resor till och från dessa. Kostnader för läkarbesök, tandskador, ärr och utrustning (till exempel om kläder behövt klippas upp eller om ridhjälmen behöver bytas ut efter huvudskada) är exempel på vad som täcks av försäkringen.

Uppsök alltid läkare om en olycka inträffar (även om du mår bra) för att av försäkringsskäl dokumentera händelsen. Det blir också lättare att få ersättning om du i framtiden skulle drabbas av problem till följd av olyckan.

Läs mer hos Svenska Ridsportförbundet.

Medlemstidningen Häst&Ryttare

Som medlem i klubben får Du Svenska Ridsportförbundets medlemstidning Häst&Ryttare. Tidningen ingår i medlemsavgiften och kommer direkt hem i brevlådan. Förutom aktuell information från förbundet kan Du läsa om allt möjligt som är av intresse för den ridintresserade, som olika grenar, träningstips, ryttarprofiler, hästskötsel och mycket mer.

Stödmedlem

Stödmedlem är ett medlemsskap för de som inte är aktiva på anläggningen och som inte rider på ridklubben men gärna är med och stöttar klubben tex: släktingar, vänner, gamla ridskoleelever mm.

Som stödmedlem är man inte försäkrad och får ej heller tidningen Häst & Ryttare. 

Avgiften betalas per kalenderår.

Kan betalas genom Swish till 123 225 67 74 , märk betalningen med "stödmedlem" samt namn på den/de som vill vara stödmedlem i klubben.

Uppdaterad: 02 JAN 2017 14:56 Skribent: Therese Samuelsson

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011128085
Fax: 011128085
E-post: This is a mailto link