Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anna-Lena Boberg

Är du intresserad av att sponsra NFK?


NFK är en ideell förening som är i behov av bidrag och sponsring för att kunna bedriva sin verksamhet. Vill du som företag eller privatperson bidra, så är du hjärtligt välkommen. Alla bidrag, stora som små, uppskattas! På den här sidan hittar du förslag på hur du kan bidra, men har du egna idéer är vi öppna för förslag.

Året runt-skyltning

Ridhus

Används av våra elever och privatryttare året runt. Lektionsverksamhet, klubbtävlingar, kurser m.m., samt till viss del vid externa tävlingar. Exponering på vår hemsida ingår.
Pris 5 000 kr/år

Gräsbana/paddock

Används för lektionsverksamhet, klubbtävlingar, externa hopp- och dressyrtävlingar på sommarhalvåret. Exponering på vår hemsida ingår.
Pris 5 000 kr/år

Tävlingssponsring

Två tävlingsdagar/meeting

Vid sponsring av två tävlingsdagar/meeting döps hela tävlingen efter företaget. Detta annonseras kontinuerligt av speaker under tävlingstillfället, och står med i onlineanmälan till tävlingen i den nationella tävlingsdatabasen. Företagets logotyp visas på NFK:s hemsida i anslutning till tävlingen.

Skyltning sker på lämplig plats, t.ex. på tävlingsbanan eller i anslutning till läktare. Det finns goda möjligheter för skyltning av det större eller mer ovanliga slaget på vår stora gräsbana, som har god exponering mot Söderköpingsvägen/E22. Om så önskas kan plats upplåtas till företaget för försäljning/information på tävlingsområdet
Pris 15 000 kr

Tävlingsdag

Vid sponsring av en tävlingsdag döps hela dagen efter företaget. Detta annonseras kontinuerligt av speaker under tävlingsdagen, och står med i onlineanmälan till tävlingen i den nationella tävlingsdatabasen. Företagets logotyp visas på NFK:s hemsida i anslutning till tävlingen.

Skyltning sker på lämplig plats, t.ex. på tävlingsbanan eller i anslutning till läktare. Om så önskas kan plats upplåtas till företaget för försäljning/information på tävlingsområdet.
Pris 10 000 kr

Tävlingsklass

Vid sponsring av en tävlingsklass döps hela klassen efter företaget. Detta annonseras av speaker under tävlingsdagen, och står med i onlineanmälan till tävlingen i den nationella tävlingsdatabasen. Företagets logotyp visas på NFK:s hemsida i anslutning till tävlingen.  
Pris 3 000 kr

Sponsorhinder

Ett sponsorhinder i önskad prisklass specialbeställs med företagets logotyp, färger och ev. övrig information. Detta hinder finns kvar i NFK:s hinderpark år efter år, och möjliggör exponering för ert företag under en längre tid.

Se exempel på sponsorhinder: http://www.gullmyrahinder.se/index.php/sponsorhinder
Pris 8 000-20 000 kr

Hinder

Under hopptävlingar finns möjlighet att sponsra ett hinder. Vid ett av våra tävlingshinder ger vi plats åt skyltning med t.ex. företagets logotyp. Hindret placeras väl synligt för publik och väljs ut för att så bra som möjligt passa skylten till färg och form.
Pris 2 000 kr

Tillfällig skyltning vid tävlingsbana

Under hopp- och dressyrtävlingar finns möjlighet att skylta tillfälligt vid gräsbanan eller paddocken.
Pris 500 kr/tävlingsdag

Hederspriser

Skänk hederspriser till de placerade ekipagen, och få ert företagsnamn nämnt i samband med prisutdelning.

Dricka/godis/ätbart

Skänk fika eller funktionärsmat, och få er företagslogo exponerad på vår centralt placerade cafévagn.

Anläggningen

Uppdaterad: 12 MAJ 2017 08:34 Skribent: Karolina Rolf

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011128085
Fax: 011128085
E-post: This is a mailto link