Hoppa till sidans innehåll

Kassör

22 NOV 2014 14:50
Anna-Lena Boberg
  • Uppdaterad: 29 SEP 2015 10:21

Medlem i styrelsen

2015 Suppleant

Sedan 2018 Ledarmot

Ansvarsområden

Ekonomi, personal och tävling

Personlig info/koppling till NFK

Pensionär. Har arbetat inom flera olika yrkesområden, även i arbetsledande position. Främst inom post/bank och grafisk produktion. Under kortare perioder har jag även arbetat inom travsporten och kört taxi, mm.

Började på ridskola i Uppsala i början av 1960-talet. Köpte min första egna häst 1972. Har fött upp några hästar och har en kvar, som nu är uppstallad på Ringstad Gård utanför Norrköping. Tidigare uppstallad på NFK under några år.

Har tävlat lite hoppning, dressyr och fälttävlan på låg nivå för en del år sedan. Har även ägnat några år åt travsporten och haft egen travhäst. Har nu olika uppdrag inom hästsporten som domare inom banhoppning, id-kontrollant och chipmärkare.

NFK kom in i min värld första gången när jag arbetade lite för SISU på 1990-talet Innan all ponnymätning flyttades till fasta stationer var jag på NFK och mätte ponnier också. Dessutom har jag varit domare eller överdomare på NFK.s hopptävlingar många gånger. Under tiden min häst fanns på NFK blev jag engagerad i föreningen och till att börja med invald som suppleant.

Min ambition som styrelseledamot i NFK är att vi ska ha en trygg arbetsplats för våra anställda och i samarbete med dem utveckla en bred och trivsam verksamheten, som passar många.

Kontakt

This is a mailto link

Skribent: Karolina Rolf

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011128085
Fax: 011128085
E-post: This is a mailto link