Hoppa till sidans innehåll

Vice ordförande

22 NOV 2014 14:50
Ia Forssman
  • Uppdaterad: 16 MAR 2017 21:00

Medlem i styrelsen

Sedan 2019

Ansvarsområden

EPA, kommunikation, sponsring, marknadsföring, tävling

Personlig info/koppling till NFK

Jag är född i Norrköping, när jag var 11 år flyttade vi till en by i Norrland, efter det har jag bott på ett antal platser, till största delen i Stockholm.Vid 16 års ålder flyttade jag hemifrån, efter det har det blivit många resor samt utlandsboende, den längsta tiden i Australien, 5 fantastiska år!

1996 flyttade jag med sonen Sam tillbaka till Östergötland, de flesta åren bodde vi i Söderköping där jag kunde ge honom en bra uppväxt. Senare i Norrköping och 2013 tog arbetet mig åter till Stockholm och nu efter 5 år är jag tillbaka i Norrköping, kanske cirkeln är sluten......

Min familj är min son och mina närmsta vänner, vi umgås flitigt och reser mycket tillsammans.

Jag och hästar:

Då min pappa var ryttare (han red på “ridhuset” i Norrköping), var det naturligt att jag och mina syskon började rida tidigt,1964 började jag rida på Hageby. Sedan har det blivit en del ridställen under åren, i Söderköping red både sonen och jag och jag var aktiv i styrelsen under flera år. I Australien hade jag 2 hästar och vi har haft en del foderhästar och ponnier under åren. I Stockholm har jag ridit på Stockby på Lidingö där jag också varit väldigt involverad och aktiv i Tävlingssektionen, samt revisor i LRF.

Tror det var 2008 som jag kom till NFK första gången, det blev flera bra år och anledningen till att det var naturligt att återvända hit nu när jag flyttade tillbaka i höstas. Jag rider i dressyrspecialen på tisdagar för Jessica, samt x-a träningar på måndagar och torsdagar, och jag rider just nu på fantastiska QUMMIN!

Mitt yrkesliv:

Jag har haft förmånen att så gott som hela mitt liv haft arbeten som jag älskat, redan som 19 åring hade jag min första ledande befattning, och det har blivit flertalet fantastiska uppdrag genom åren, jag har varit med och startat upp/öppnat flertalet restauranger och hotell bl.a. 

Hilton International Hotel i Brisbane, The Rose & Crown Restaurants and Saloon i Surfers Paradise i Australien,

Radison Blu Stockholm Waterfront hotel & Congress Center samt lilla Lamp Hotell i Norrköping.

Senast i Stockholm har jag arbetat som Verksamhetschef på Svea Cater AB med uppdraget att driva Försvarets alla förplägnads enheter i Stockholm, samt startat upp all restaurang-, konferens och catering verksamhet på Karolinska Institutet.

Under många år har jag arbetat på Gym och även haft ett företag med friskvårdsinriktning.

 

Jag tror jag kan förutom erbjuda min tid, vänskap och glädje, tillföra en hel del till föreningen med min breda erfarenhet och hoppas på att kunna vara ett bra bollplank och stöd till Verksamhetschefen och övrig personal

Mitt mål är att vi ska bli det självklara valet av ridskola och förening i Norrköping, och jag kommer jobba för att vi ska bli en trivsam plats att tillbringa fritiden på för alla våra medlemmar och besökare.

Kontakt

This is a mailto link

Skribent: Karolina Rolf

Kundinloggning

Lektionsschema

Hästarna

Tävlingar

 

Kontakt

Fullständig kontaktinformation

Öppettider ridskolan

Måndag - Torsdag 08:00-21:00
Fredag 08:00-18:00
Lördag - Söndag 08:00-15:00

Telefon

011-128085

Måndag 13:00-14:30
Onsdag 10:30-12:00
Fredag 13:00-14:30

Telefonsvarare tillgänglig övriga tidpunkter.

E-post

This is a mailto link

Läses mån-fre med återkoppling så fort som möjligt.

Postadress:
Norrköpings Fältrittklubb - Ridsport
Dagsbergsvägen 23
60351 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011128085
Fax: 011128085
E-post: This is a mailto link